Classic Charm
Retouren
U kunt binnen vijf dagen na ontvangst van de goederen ongeopende artikelen aan ons terug zenden. U kunt uw bestelling zonder opgaaf van reden afzeggen, u hoeft alleen maar te mailen naar info@classic-charm.com met uw ordernummer en wij zullen u een retour nummer geven.

In verband met hygienische verordeningen kunnen wij alleen ongedragen artikelen terugnemen (hieronder valt ook het passen van een artikel) in een volledige en in goede staat verkerende verpakking . De artikelen moeten binnen veertien dagen bij ons binnen zijn. Indien u niet aan deze voorwaarden kunt voldoen zal het artikel aan u geretourneerd worden en zal er geen teruggave van het betaalde bedrag zijn. Artikelen zonder retour nummer zullen geweigerd worden. Een teruggave van een bedrag kunt u binnen veertien dagen na datum van afzegging verwachten. De kosten van terugzending zijn voor u en de kosten die wij moeten maken om u nieuwe artikelen op te sturen zijn eveneens voor uw rekening en zullen van uw terug te betalen tegoed worden afgetrokken of zullen worden afgetrokken van uw Classic-Cash punten.

Artikelen met fabrieksfouten moeten binnen vijf dagen na verzending aan ons terug gezonden worden en wij zullen uiteraard dit artikel vervangen of u het bedrag terug betalen evenals de verzendkosten.. Neem contact op met info@classic-charm.com om een retour nummer te krijgen.

Pak het artikel zorgvuldig in en vermeldt naam en adres, uw order en retour nummer en stuur het naar Classic Charm, Urb. Los Angeles 59, 38360 El Sauzal S/C de Tenerife, Espa˝a/Spanje. Artikelen zonder retour nummer kunnen niet worden geaccepteerd. Classic Charm is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van artikelen tijdens het versturen en raadt u aan om een bewijs van verzending van alle artikelen te verkrijgen. Dit be´nvloedt uw rechten als klant niet.

Indien u vragen voor ons heeft verzoeken wij u naar de pagina klanten service te gaan.

__________________________________