.
Kousen
FFN en RH&T kousen
Contrast naadkousen
Fully fashioned nylons
Lycra kousen
Panty's
Hold-ups
Lingerie
Lingerie
Lingerie sets
Jarretelle gordels
Lingerie accessoires
Kousen handschoenen
Kousen Accesoires
Handschoenen
Transparante handschoenen
Satijnen handschoenen
Kanten handschoenen
Leren handschoenen
Grote maten
Schoenen
Pumps
Classic Charm

Rh&t kousen kunt u de hele dag dragen met een goede jarretelgordel. Deze kousen worden ook wel Cristal kousen of nylons genoemd.

100% nylon Rh&t kousen worden gewaardeerd om hun hoge glans. Daarmee zijn ze samen met de fully fashioned nylon kousen de enige soort kousen die die glans van nature bezitten. Dat maakt deze kousen anders dan alle andere kousen.

Vanwege de fraaie glans wordt vaak de naam glas of cristal kousen voor de rh&t kousen gebruikt. Deze kousen worden op een rondbrei machine of carrouselbank gemaakt van 100% nylon. Door uitsluitend nylon te gebruiken hebben deze kousen geen rek. Het is daarom van belang de juiste maat te kiezen.

RH&T staat voor Reinforced Heel and Toe (ingebreide hiel en teen). Dat geeft een versterkte hiel en teen met een dikker garen waardoor ladders op die plaatsen minder snel zullen ontstaan. Een ander kenmerk is dat deze kousen iets kunnen rimpelen bij de enkels en tenen. Dat kan echter voorkomen worden door ze strak aan te trekken, de juiste maat te kiezen en een goede jarretelgordel te gebruiken.

Enkele fabrikanten van deze kousen leveren ze met een kontrasterende kleur voor de boord en of teen. Dat maakt een aardige combinatie met de kleur van de jarretelle gordel mogelijk of geeft een verrassende extra aan de kous.

In alle gevallen moeten rh&t kousen met een jarretelgordel gedragen worden. Het is daarbij van belang dat u een echt goede jarretelle gordel koopt en geen product van Hünkemuller, Hennes & Mauritz, Wehkamp en Pabo e.d. aanschaft. Die kunt u gebruiken voor 1 avond, een goede jarretelgordel kunt u gebruiken voor de hele dag.

Video

__________________________________________________________________
Ontdek de Rh&t kousen van Classic Charm  Bekijk alle jarretellegordels van Classic Charm

Informatie / Beenmode

__________________________________________________________________
Trinidad 6
Trinidad 6
Rhodos 8
Rhodos 8
Martinique 8
Martinique 8
Hawaii 6
Hawaii 6
Aruba 6
Aruba 6
Tahiti 6
Tahiti 6
Capri 8
Capri 8


.
.
Handschoenen
Lingerie
Beenmode
Home
Koop gids
Voorwaarden
Schoenen
Classic Cash
Kleurenkaart
Over ons
Alle artikelen
Privacy
Retouren
Bedrijfsfilosofie
Disclaimer
Linkuitwisseling
Kopen en verzenden
Andere items
Veilig betalen
Winkelwagen
Zoeken
Verzendkosten
Klantendienst